Zomeruitvoering Streetdance 2021

jul 2, 2021Streetdance

Eindelijk mocht het weer!!

Zomervoorstelling Streetdance 2021

Ā Eindelijk was het zover! Na een heel jaar geen uitvoering, werd vrijdag 2 juli ’21 het seizoen afgesloten met de zomeruitvoering.

Met een kortere voorbereiding voor de dansers en niet op de manier zoals we gewend zijn, is het toch gelukt om een uitvoering voor te bereiden. Deze zomeruitvoering bestond het publiek uit de dansers zelf.

Rond 5 uur staan alle dansers klaar! De haren mooi in een vlecht, knot of staart, zomerse dansoutfits en sommigen met prachtige schmink en make-up. Klaar om de dansmoves aan elkaar te laten zien.

De spelzaal van de sporthal feestelijk versierd en de discolampen aan.

Dansdocent Linda Ros, verantwoordelijk voor alle dansen, checkt of iedereen aanwezig is en dan kan de uitvoering beginnen.

De eerste klanken van de muziek klinken door de zaal en doen de discolampen meebewegen. De gezamenlijke warming-up met ruim 40 dansers wordt gestart onder leiding van Linda Ros.

Spectaculair om te zien en de sfeer zit er gelijk goed in!

De zes dansgroepen hebben ieder een dans voorbereid. Na elke dans wordt er luid geapplaudisseerd door de andere dansers. Superleuk! De uitvoering wordt afgesloten met een swingende gezamenlijke einddans. Alle dansen zijn opgenomen, zodat de ouders toch de uitvoering kunnen bekijken.

VZOD Lemelerveld heeft een enthousiaste groep kinderen die al heel leuk kunnen dansen en mag daar trots op zijn. Het was ondanks de beperkingen een zeer geslaagde uitvoering.