PILATES

Wat is Pilates?
Ben je op zoek naar de ultieme balans tussen body en mind? Dan is Pilates iets voor jou!

Vanaf 3 september 2013 biedt VZOD ook deze vorm van bewegen aan. Samen met anderen kun je werken aan een goed evenwicht tussen lichaam en geest en een algehele goede conditie door middel van grondoefeningen voor buik, billen, rug en armen.

Tijdens de Pilates lessen is er aandacht voor de juiste ademhaling en lichaamshouding zodat er een stevige stabiele romp ontstaat. Pilates richt zich op soepele, lenige en krachtige spieren, zodat (rug)klachten verdwijnen en men zich op een vrije manier kan bewegen. Pilates kan een hele mooie aanvulling zijn voor mensen die hardlopen en is geschikt voor iedereen. Dus ook voor mannen!

Ben jij enthousiast geworden? Kom dan naar de nieuwe sportzaal van sportpark Heidepark en maak kennis met deze doeltreffende bewegingsmethode.

De Pilates lessen worden gegeven door Gerda Kersten. Zij is gediplomeerd Pilates instructrice en heeft al een aantal jaren ervaring in het geven van lessen bij een sportschool. Pilates oefeningen doe je op blote voeten of met sokken aan. Een handdoek en een flesje water komen ook goed van pas tijdens de les.

Pilates

impessie PILATES

FOTOGALERIJ

Hiernaast zie je een impressie van de pilates lessen. Klik op de foto om de slider te activeren…

Wie geeft deze training en Wanneer is het?

Gerda Kersten

Gerda Kersten

Lestijden Pilates

Locatie:
Achterste spelzaal Sporthal Heidepark Lemelerveld

Dinsdag
19.00 uur tot 20.00 uur