Ons Team & Trainers

Hieronder stellen onze train(st)ers en assistenten zich aan jullie voor:

Linda Ros

Linda Ros

Streetdance

Mijn naam is Linda Ros en ik woon in Nijverdal samen met mijn man Bas en dochter Sammie.

Als klein meisje danste ik de hele dag door en trad graag op. Ik heb het altijd geweldig gevonden om anderen te entertainen. Bij elk feestje pakte ik wel een moment om te shinen en m’n moves te laten zien.

In 2009 heb ik auditie gedaan voor de vooropleiding van dansacademie Lucia Marthas en gelukkig aangenomen. Een jaar later voor de opleiding en in 2014 ben ik afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas te Groningen.

Sindsdien ben ik aan het werk bij sportvereniging VZOD. Hoe geweldig is het om je passie te kunnen delen? Ik ga dan ook altijd met veel plezier naar VZOD.

Gerda Kersten-Bos

Gerda Kersten-Bos

Volwassensport

Mijn naam is Gerda Kersten-Bos, sinds 2005 woon ik in Lemelerveld en sinds 2010 mag ik bij de sportvereniging VZOD een aantal lessen aan volwassenen verzorgen.

In mijn leven heeft sport altijd een grote rol gespeeld. Eerst alleen hobbymatig. Maar na het behalen van de benodigde diploma’s mag ik het nu mijn beroep noemen.

Voor de VZOD mag ik Steps, Bodyshape, Pilates en Sport & Spel geven. Deze variatie maakt mijn werk nog aantrekkelijker. Niet alleen voor mij moeten de lessen variëren. Ook probeer ik de lessen voor de deelnemers gevarieerd te houden. Variatie is de sleutel om mensen gemotiveerd te houden en ook de spieren te blijven prikkelen.

Naast mijn werk voor VZOD ben ik ook werkzaam voor WijZ in Zwolle. Ook daar verzorg ik beweeglessen op verschillende locaties.

Joey Rozendal

Joey Rozendal

Hardlopen - gevorderden

Hardlopen is al sinds 2011 mijn passie. Zowel het zelf beoefenen als ernaar kijken, erover lezen en erover praten vind ik geweldig en geeft me veel energie. 

Het is een rode draad, houvast en routine geworden in de loop van de tijd. Ik ben een enthousiaste trainer die de lopers motiveert en stimuleert. Ik zoek bij de lopers balans tussen lichaam & geest en probeer realistische doelen te stellen. Door plezier, fanatisme en mooie diverse trainings- vormen zorg ik voor een positieve totaalbeleving van de sport. 

De dinsdagavond training is voor mensen van verschillende tempo’s toepasbaar.  Wel is het een ‘must’ om enige ervaring te hebben en daarmee wil ik zeggen dat het lopen van 10 km geen probleem moet zijn.  Een training is niet altijd alleen maar rondjes lopen. Het is erg divers: bijvoorbeeld een zomerse intervaltraining in het bos, of duurloopjes op diverse asfalt routes rondom Lemelerveld. 

Karin Jansman

Karin Jansman

Hardlopen - beginnersgroep

Vanaf 1 november 2016 ben ik trainer op maandagavond van de beginnersgroep.

Deze gezellige groep bestaat uit 6 lopers. We lopen ruim 5 km en gaan gemiddeld 8 km per uur. Ene keer een duurloop, andere keer interval. Of we lopen in het dorp, maar gaan ook wel naar de Lemelerberg. Heb je een hardloopclinic gevolgd? Dan kun je prima bij ons aansluiten op maandagavond.

Elvira Oldemaat

Elvira Oldemaat

Powerwalking

Ik (1984) ben graag actief in het mooie Salland: wat zijn er veel idyllische paadjes. Sinds februari 2022 verzorg ik Powerwalking in Lemelerveld bij VZOD.

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en uit te leggen waarom bepaalde oefeningen en houdingen zinvol zijn. Als leefstijlcoach met een mijn praktijk FRIS & FIER heb ik een holistische benadering en dit komt terug in al mijn lessen: persoonlijke aandacht, praktische tips en aandacht voor het interessante samenspel van lichaam en geest.

Doe lekker mee met een wandelmoment, na een uur ben je gegarandeerd fris in je hoofd en fier op jezelf!

Daisy Postma

Daisy Postma

Gym

Mijn naam is Daisy en heb de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Nu geef ik al meer dan 7 jaar les in gym en turnen op verschillende niveaus.

Sinds een tijdje geef ik ook les bij VZOD en FIT Lemele. Het lesgeven doe ik al jaren met veel plezier en passie. Ik vind het leuk om de kinderen nieuwe dingen te leren en hen te helpen bij het verleggen van hun grenzen.  Het is mooi om te zien hoe kinderen zich steeds meer ontwikkelen, meer zelfvertrouwen krijgen en zich sterker gaan voelen door de turnsport.

Myke van der Sligte

Myke van der Sligte

Gym - assistent

Mijn naam is Myke van der Sligte en ik kom uit Lemelerveld. Vanaf jongs af aan turn ik al bij VZOD. Ik turnde altijd zelf, maar hielp daarnaast ook bij de jongste groepen. Toen ik ben gestopt met turnen, ben ik blijven assisteren en heb hiervoor een opleiding gevolgd.

Het diploma: KNGU-niveau 2 heb ik gehaald in mei 2018. Nu assisteer ik nog steeds met veel plezier. Het aanleren van nieuwe dingen en het bezig zijn met turnen motiveert mij elke keer. Ik sta met veel plezier voor de groep!

Patricia Ekkelkamp

Patricia Ekkelkamp

Gym - assistent

Ik ben Patricia Ekkelkamp, ik woon in Lemele.
Ik geef op dinsdag gymles aan de leden van FIT en VZOD in de sporthal in Lemele.
Toen ik een jaar of 9 was, zat ik al op de gym. Later ben ik doorgestroomd naar de selectiegroep en heb ook aan verschillende wedstrijden meegedaan. Tot mijn 16e heb ik zelf op gym gezeten.

In 2015 heb ik een maatschappelijk stage gedaan bij FIT in Lemele. Zodoende ben ik eigenlijk blijven ‘hangen’. Na het samen gaan met VZOD heb ik in 2018 mijn diploma: Gymnastiek Assistent Leider Niveau 2 gehaald in Kampen.
Ik vind het erg leuk om gymlessen te geven en hoop dit nog een paar jaar te mogen voortzetten!

Maud Kleinlugtebeld

Maud Kleinlugtebeld

Gym - assistent

Ik ben Maud Kleinlugtebeld en ik train al ongeveer 12 jaar bij de vereniging FIT in Lemele. De tumbling vind ik het leukste onderdeel van turnen.

De laatste jaren help ik ook bij het lesgeven van de jongste groepen. Dit doe ik met veel plezier!

Eva Kok

Eva Kok

Gym - assistent

Mijn naam is Eva Kok en ik woon in Lemele. Vanaf mijn 10e heb ik geturnd bij SV’45 (in Den Ham), Ik zat bij de selectie. Verder hielp ik ook wekelijks bij de jongere groepen. Een paar jaar later ben ik gaan turnen in Lemele voor de gymnastiekvereniging FIT Lemele.

Na zelf gestopt te zijn met turnen, heb ik besloten te gaan helpen met de trainingen. Dit doe ik nu nog steeds met veel plezier!

Linde Wilts

Linde Wilts

Gym - assistent

Ik ben Linde Wilts. Al vanaf mijn 4e zit ik zelf bij FIT Lemele.

Sinds een paar jaar geef ik zelf training als assistent trainster. Super leuk om te doen!