Nieuwsflits

Ten Broeke Crossloop Lemelerveld

Foto’s van SpiekerSportfotografie

Op 20-01-2019 deden enkele fanatieke hardlopers van VZOD mee met de Ten Broeke Crossloop Lemelerveld.
Het was koud, maar prachtig zonnig loopweer.
Hieronder de namen:

Joey Rozendal en Fons Hulsman hebben de 10 km gedaan.
Tijd Joey 43.43 min
Tijd Fons 49.08

Harry Poelhekke en Evelien Marsman hebben de 5,3 km gedaan.
Tijd Harry 33 min.
Tijd Evelien 24.50 min.

 

Vrolijke Zomer Uitvoering VZOD

vrolijke-zomeruitvoering

Vrijdag 6 juli was het zover!! De Streetdance einduitvoering van het seizoen.
Bestuurslid Marja Koenjer heette alle, ietwat gespannen, streetdancers van harte welkom in de sfeervol versierde en verlichte spelzaal van sportpark Heidepark. Natuurlijk ook een woord van welkom aan het in grote getale toegestroomde publiek.
De muziek werd gestart en aan Dance 4 fun de eer om de aftrap te doen!
Maar liefst 7 teams vertoonden hun soepele dansmoves! Van de allerkleinsten van Kidz-Dance tot de oudste groep Touch Down! Het niveau was hoog. Hier was hard op geoefend! En dat terwijl er aan het begin van het seizoen nog een wisseling van de leidsterswacht had plaatsgevonden, vanwege het zwangerschapsverlof van Linda. Zij is adequaat vervangen door Nina en Sietse en mocht de laatste 2 maanden het stokje weer overnemen van haar tijdelijke vervangsters. Het enthousiasme spatte er van af en alle heupjes gingen lekker los!
Alle teams hadden ook hun eigen kledingvoorschrift en haardracht. Cool en een tikkeltje gangsta! De perfecte uitstraling voor real Streetdance! Nadat alle groepen Kidz-Dance1,
Kidz-Dance2, Move-it, Just dance, Dance 4 fun, X-Plosion en Touch down na luid applaus, hun 2 optredens hadden verzorgd waren er bloemen en dankwoorden voor de leidsters. Nu is het tijd voor een heerlijke, swingende zomervakantie!

Opbrengst Jantje Beton collecte

logo_payoff

De opbrengst voor de Jantje Beton collecte is € 1227,42!             DANK VOOR UW GIFT NAMENS VZOD!

In de week van 5 t/m 10  maart 2018  hebben de leden van sportvereniging VZOD gecollecteerd voor Jantje Beton.
Vijftig procent van de opbrengt is voor Jantje Beton en wordt besteed aan landelijke jeugdprojecten. De helft is voor onze sportvereniging. Het geld zal dit jaar worden besteed aan uitvoeringen van de streetdance en de gym.