HOME

Rabobank Clubkas Campagne

Graag verwijzen wij jullie naar de bijlage over de Rabobank Clubkas Campagne die binnenkort weer van start gaat. VZOD doet hieraan mee om de kas te spekken en zo de contributie laag te kunnen houden. De opbrengst zal ten goede komen aan materialen voor de lessen BBB, Bodyshape, Fit & Fun, Hardlooptraining, Pilates en Steps!

Van harte aanbevolen dus en iedere stem telt!

Zie onderstaande bijlage

Clubkascampagne

 

Jantje Beton Collecte gaat van start!

Van 25 februari t/m 9 maart komen de jeugdleden van gymnastiek en streetdance VZOD bij U aan de deur voor de jaarlijkse Jantje Beton Collecte. De helft van de opbrengt is voor Jantje Beton. Dit geld wordt besteed aan landelijke jeugdprojecten. De andere helft is voor VZOD. Dit geld wordt besteed aan nieuwe materialen.

Zie onderstaande bijlage

advertentie jantje beton

Sportvereniging VZOD


VZOD-embleem

VZOD is de naam van onze sportvereniging en staat voor Vooruitgang Zij Ons Doel. Onze vereniging is in 1948 opgericht als gymnastiekvereniging en vanaf die tijd is ons sportieve aanbod behoorlijk uitgebreid waardoor het ledenaantal enorm is toegenomen.

Wij bieden een breed scala aan van activiteiten voor jong en oud dat varieert van peutergym tot springgroepen en van Bodyshape, Pilates,  Steps tot Streetdance.

img_0648

 


IMG_5485 (Large)

De contributie wordt zo laag mogelijk gehouden. Hiervan worden onze leidsters en de vaste kosten betaald. De overige inkomsten worden geïnvesteerd in materialen en evenementen.

Proefles
U bent van harte welkom om eens vrijblijvend een les te komen proberen.