Fit en fun

Wat is Fit en Fun?
Bewegen is belangrijk voor ons lichaam. Het verbetert je hartfunctie, het verlaagt je bloeddruk, verhoogt je weerstand en helpt om je gewicht onder controle te houden. Ook voor je geest heeft sport een positieve invloed.

Tijdens de Fit en Fun lessen proberen we de positieve eigenschappen van bewegen in een gevarieerd programma aan bod te laten komen. De lessen bestaan voor ongeveer 1/3 uit spel. Daarbij kun je denken aan volleybal, basketbal, hockey en ga zo maar door.

Daarnaast wordt er iedere les aandacht besteed aan het versterken van de rompspieren. Veel mensen hebben een zittend berope waarbij de rompspieren verkeerd worden gebruikt. Om rugklachten voor nu en in de toekomst te voorkomen is het van groot belang dat deze spiergroepen op een juiste manier worden getrained.

De conditie wordt zeker niet vergeten. Afwisselend estafette, interval of duur training komen aan bod en dat zijn onder andere de grondleggers voor een goede conditie.

Voor wie is Fit en Fun?
Fit en Fun is voor iedere volwassene die het leuk vindt om in een groep lekker aan het werk te gaan. Dus ook voor de sportieve man!

Lestijden Fit en Fun
Dinsdag
20.00 uur tot 21.00 uur

Contactpersoon
Hester Rijken
vzodlemelerveld@hotmail.com
Tel.nr.: 0572 373 338